Меню
Твоята Количка

Auguri Preziosi Ученическа раница с две отделения на колела Х-ролей Marvel 00496

Auguri Preziosi Ученическа раница с две отделения на колела Х-ролей Marvel 00496
Auguri Preziosi Ученическа раница с две отделения на колела Х-ролей Marvel 00496
113.99лв.
без ДДС: 94.99лв.
  • МОДЕЛ: 00496
Преглеждания: 2176

Опции

Удобна и приятна за носене ученическа раница с висококачествен гръб. Активният ергономичен дизайн помагащ за доброто разпределение на тежестта и дишащата материя позволяват нормалната циркулация на въздуха и гарантират оптимален комфорт. Разполага с усилени презрамки с възможности за различно закопчаване с цел раницата да се носи на гръб,на рамо или на колела. Система от велкро за поставяне на колелата и несесерите.
Раницата е с две отделения. Има практичнo предно отделение с два вътрешни джоба. Основното отделение е с разделение за лаптоп. Има и подсилена дръжка за носене в ръка.
Материал: Полиетер.Размери: 33 х 45 х 24 см.
Комплект учеAuguri Preziosi става част Preziosi Group през 1999 г. благодарение на обединяването на идеите на двете компании в една обща цел, те успяват да изградят световна репутация в областта на канцеларските материали. Preziosi Group затвърди присъствието си на пазара на материали и ученически пособия с широка гама на предлаганите продукти. Невероятните им предложения включват удобни и актуални раници, дневници, тетрадки и много други подаръци, подходящи за ученика. Всички продукти се отличават с характеристиката, свързана с лицензиите най-обичаните от малчуганите, Bakugan, Ben 10, Gormiti, Angel's Friends, Moxie, Hello Kitty, Paciocchini, Scooby Doo, Spiderman. С голямо внимание към тийнеджърите са марките Hannah Montana и Marvel Heroes. Компанията продължава да разширява своята дейност на пазара за тийнейджъри с продукти, свързани с марките - Marvel Comics, Kuromi, Toy Story, My Flea, Mukka e Brio.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение